Besked

Du er ikke logget ind.

Hvordan fungerer guppyklubben.dk?

Guppyklubben.dk er en hjemmeside, stort set af al aktivitet foregår derfor på nettet.

Udover det kan man blive klubmedlem, det koster 100 kr. om året, så har man mulighed for at være med, når vi en sjælden gang mødes, man kan også bytte fisk medlemmerne imellem og være med, hvis vi køber fisk fra udlandet, udover det er der adgang til medlemsforum.

Klubben styres af klubmedlemmerne, alt hvad vi foretager os, planlægges og vedtages på den årlige generalforsamling som foregår via vores hjemmeside, der altid starter i uge 7 - forslag, der er vedtaget på generalforsamlingen, arbejder vi videre med i medlemsforum efterhånden som tingene skrider frem.

Klubbens daglige drift varetages af bestyrelsen, der lige nu består af Larsbo Dalhus Petersen (formand) Palle Hansen (næstformand) og Heidi Hoffmeister (kasserer) - bestyrelsen vælges af klubmedlemmerne lige ledes til generalforsamlingen.

De rent praktiske ting omkring hjemmesidens drift varetages ad sidens administrator Heidi Hoffmeister.

Hovedparten af det, der står på vores side er offentligt tilgængeligt og kan læses af alle uden at man logger på.

Ønsker man at stille et spørgsmål, deltage i en debat, oprette en tråd eller benytte sidens forum for køb og salg, skal man lade sig registrere som bruger, det er gratis, herefter kan man skrive i forum eller sende en pb til andre brugere.

Hvis man vil have adgang til medlemsforum, deltage i afstemninger, være med til vores få men hyggelige klubmøder eller bytte fisk med andre medlemmer, skal man være betalende medlem af guppyklubben, kontingentet er pt. 50 kr. årligt.

Kontingentet for at blive klubmedlem bruges til den daglige drift af siden, vi betaler for at blive hostet. Vi har også købt lidt forskelligt, vi kan bruge til udstillinger bl.a. nogen fælles akvarier - hvis vi bruger penge af fælleskassen, stemmer vi om det til generalforsamlingen. Vi arbejder også med planer om at betale en ude fra kommende foredragsholder, så vi kan få mere viden om guppyer og guppyavl. Nogen gange holder vi små konkurrencer, gevinsterne er oftest sponsoreret af klubmedlemmerne eller lokale akvarieforretninger og den slags.

Henvendelse vedr. klubmedlemsskab sker til klubbens kasserer Heidi Hoffmeister enten via en pb her på siden eller via mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Sidste Besked: 3 Dage, 1 Tidspunkt Siden
  • Palle : Har skrevet lidt i medlemsforum..
  • Knud : Jow jow jeg er inde igen Very Happy
  • larsbo : og du skulle være på igen Knud
  • HenrikM : Den er god nok han har betalt Wink
  • larsbo : nej da men jeg har ikke fået at vide at du har betalt kontingent, hvis du har det skal jeg nok give dig adgang igen
  • Knud : Er medlemsforum forsvundet
  • Heidi : Jeg har skrevet en kommentar i medlemsforum Wink
  • Palle : Husk at kontingent skal være indbetalt senest d. 31 i denne måned.
  • larsbo : Guppy-connection Denmark udstiller i morgen, kom og få en guppysnak, vi har Guppyklubben.dk`s banner med. akvariedag Sønderborg
  • ChristianB : Godmorgen til alleSmile må i have en dejlig dag!!!

Only registered users are allowed to post

Please login to be able to chat.

log på